• Kumluca http://www.booked.net/
    +16°C

Haber

Entries for Nisan 2022

27
YÜCE KİTABIMIZ KUR’AN-I KERİM’İN İNDİRİLMEYE BAŞLANDIĞI, ALLAH’IN NİMET, RAHMET VE MAĞFİRETİNİN MÜMİNLERE BOL BOL İHSAN EDİLDİĞİ, BİN AYDAN DAHA HAYIRLI OLDUĞU BİLDİRİLEN KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN.
26
TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ GENİŞLETİLMİŞ TİCARET BORSALARI  KONSEY TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)  Genişletilmiş Ticaret Borsaları Konsey toplantısı TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Prof. Dr. Vahit Kirişçi’nin  katılımıyla gerçekleştirildi.

[Devamını oku...]

25
TÜBİTAK Siparişe Dayalı Ar-Ge ve Yapay Zeka Ekosistem Çağrıları Bilgilendirme Semineri ve Dijital Dönüşüm Eşleştirme Etkinliği Hk.
TÜBİTAK Siparişe Dayalı Ar-Ge ve Yapay Zeka Ekosistem Çağrıları Bilgilendirme Semineri ve Dijital Dönüşüm Eşleştirme Etkinliği(Webinar – İnternet Üzer...

[Devamını oku...]

25
Vakıfbank Salgın Destek Kredisi Bilgilendirme Semineri Hk.
Vakıfbank Salgın Destek Kredisi Bilgilendirme Semineri(Webinar – İnternet Üzerinden)17 Mayıs 2022 Salı – Saat 14:00Seminere katılım adresi: http://web...

[Devamını oku...]

22
Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 102. Yıl dönümünde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk' ün Dünya çocuklarına armağanı olan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.
22
ANTALYA İL ODA VE BORSALAR ORTAK AKIL TOPLANTISI DÜZENLENDİ.
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın Ev sahipliğinde düzenlenen Oda Borsa Ortak Akıl toplantısı gerçekleştirildi.

[Devamını oku...]

15
11-14 MAYIS TARİHLERİNDE DÜZENLEYECEĞİMİZ HASYURT TARIM FUARININ HAZIRLIK ÇALIŞMALARINI İNCELEDİK.
11-14 Mayıs tarihlerinde düzenleyeceğimiz Hasyurt Tarım Fuarı’nın çalışmalarını inceledik.

[Devamını oku...]

07
Python'a Giriş Online Eğitimi Hk.
Meslek Lisesi Öğrencileri için "Python'a Giriş Online Eğitimi" 11-12-13 Nisan 2022 tarihlerinde, 20.30-22.30 Saat aralığında gerçekleştirilecektir. K...

[Devamını oku...]

07
25. HASYURT TARIM FUARI 11-14 MAYIS 2022 TARİHLERİNDE HASYURT FUAR ALANINDA
25. HASYURT TARIM FUARI 11-14 MAYIS 2022 TARİHLERİNDE HASYURT FUAR ALANINDA 
06
2022 YILI GIDA YARDIMLARI DAĞITILDI.

Kumluca Ticaret Borsası tarafından dar gelirli aileler için 100 bin TL değerinde 600 Adet gıda yardım paketi hazırlandı.

[Devamını oku...]

04
11-14 MAYIS 2022 TARİHLERİNDEN DÜZENLENECEK, TÜRKİYE'NİN  İLK TARIM FUARI OLAN "HASYURT TARIM FUARI"NIN İLK BASIN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
11-14 Mayıs 2022 tarihleri arasında düzenlenecek, Türkiye’nin ilk tarım fuarı olan “Hasyurt Tarım Fuarı”nın ilk basın toplantısı gerçekleştirildi.

[Devamını oku...]

01
ATSO 140. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ ETKİNLİĞİNE KATILDIK.

Dış İşleri Bakanımız Sn. Mevlüt Çavuşoğlu'nun katılımıyla ATSO Konferans salonunda düzenlenen Antalya Ticaret ve Sanayi Odamızın 140. Kuruluş yıldönümü etkinliklerinden Kente Önem Katanlar ödül törenine Meclis Başkanımız Mehmet Özçetinkaya ile birlikte katıldık.

[Devamını oku...]

01
TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ ODA/BORSA MÜŞTEREK İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Oda / Borsa Müşterek İstişare Toplantısı, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında, Yönetim Kurulu Başkanımız Fatih Durdaş ve diğer Oda / Borsa başkanlarının katılımıyla TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda yapıldı.​

Toplantıda, Oda ve Borsa Başkanları yaşanan sektörel ve bölgesel sıkıntıları ilettiler. 

[Devamını oku...]