• Kumluca http://www.booked.net/
    +16°C

Haber


06

BORSAMIZDAN 1900 ÖĞRENCİYE AYAKKABI YARDIMI

Başkanımız Sayın Fatih DURDAŞ: “Çocuklar Hayata Daha Sağlam Basacak”
Borsamız tarafından ilçe genelindeki okullarda öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı yardımı yapıldı.

Ayakkabı dağıtımının ilki Kumluca Atatürk İlkokulunda düzenlendi. Ayakkabı dağıtım törenine, Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Ali GİRGİN, Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Fatih DURDAŞ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sayın Ahmet KAYA, Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ali AVCI, Genel Sekreterimiz Sayın Eşref AYDIN, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Kumluca’ da İlkokul, Ortaokul ve Liselerde öğrenim gören öğrencilere dağıtılmak üzere 1900 çift ayakkabı okullara teslim edildi.
Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Ali GİRGİN yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahibi öğrenciler için yapılan anlamlı destekten dolayı Kumluca Ticaret Borsası başta olmak üzere, yardımın maddi giderlerini karşılayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ ne ve emeği geçenlere teşekkür etti.
Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Fatih DURDAŞ da ayakkabıları Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yaparak ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılacağını söyledi.

Dağıtımı yapılan ayakkabıların yaklaşık maliyetinin 35 bin lira olduğunu ifade eden başkanımız, “ Her yıl olduğu gibi bu yıl da giderleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından karşılanan 1900 çift ayakkabıyı öğrencilerimize dağıtıyoruz. Çocuklarımızın hayata daha sağlam basmaları için tercihimizi ayakkabıdan yana yapıyoruz. Amacımız öğrencilerimize biraz olsun destek olabilmek. Bu tür sosyal sorumluluk projelerinin okullarla, STK’ larla, öğretmen ve velilerle arttırılarak devam ettirilmesi gerektiğine inanıyoruz. Öğrencilerimizden teşekkür beklemiyoruz. Vatana, millete hayırlı birer evlat olmaları, bizim için en büyük teşekkür” diye konuştu.

İhtiyaç sahibi öğrencilerin daha önceden ayakkabı numaralarının belirlendiğini kaydeden Başkanımız Sayın Fatih DURDAŞ, “ayakkabı paketlerinin üzerine isimler önceden yazıldı. Ayrıca öğrencileri zor durumda bırakmamak adına ayakkabılar sınıflarda değil, okul müdürlerinin tek tek odalarına çağrılarak teslim edilecek” dedi.

Okunma Sayısı: 2938
resim