• Kumluca http://www.booked.net/
    +16°C

Haber


01

 Kumluca Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih DURDAŞ, “31 Mart 2019 yerel seçim sonuçlarının Kumluca’mıza, Antalya’mıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Sandığa gidip oyunu kullanarak demokrasiye sahip çıkan herkese çok teşekkür ediyorum. “dedi.

Durdaş; Seçimler artık geride kaldı. 4,5 yıllık seçimsiz bir döneme giriyoruz, Bundan sonra ülkemizin birinci maddesi ekonomi olmalıdır. Çiftçimizle, komisyoncumuzla, tüccarımızla ve ihracatçımızla el birliği ile daha çok üretip, daha çok ihracat yaparak ülkemizin ekonomisine değer katmalıyız. Yerel yönetimlerden ve göreve gelen başkanlardan beklentimiz, yerelden merkeze doğru ülkemizi kalkındırmak adına güçlü bir çalışma içine girmeleridir.

Kumluca’mıza 20 yıl Belediye Başkanlığı yaparak ilçemize değer katan Sayın Hüsamettin Çetinkaya’ya vermiş olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederiz.

Yerel seçimleri kazanan mahalle muhtarlarımızı ve seçimden zaferle ayrılarak Kumluca Belediye Başkanlığını kazanmış olan Sayın Mustafa Köleoğlu’nu tebrik eder, Kumluca’mıza değer katacak projelere imza atmasını diliyoruz. dedi.

Okunma Sayısı: 1845
resim