• Kumluca http://www.booked.net/
    +16°C

Haber


09

 Borsamız tarafından ilçe genelindeki okullarda öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı yardımı yapıldı.

Beykonak 80. Yıl İlkokulu ve Orta okulunda yapılan programa, Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Ali Girgin, Kumluca Ticaret Borsası Başkanımız Fatih Durdaş, yönetim kurulu üyemiz Süleyman Köksal, Genel Sekreterimiz Eşref Aydın, Okul Müdürü Atalay Çetin, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Kumluca’da İlkokul, Ortaokul ve Liselerde öğrenim gören öğrencilere dağıtılmak üzere bin 400 çift ayakkabı, okullar teslim edildi. Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahibi öğrenciler için yapılan anlamlı destekten dolayı, Kumluca Ticaret Borsası başta olmak üzere, yardımın maddi giderlerini karşılayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Dağıtımı yapılan ayakkabıların yaklaşık maliyetinin 40 bin lira olduğunu ifade eden Durdaş, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da giderleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından karşılanan bin 400 çift ayakkabıyı öğrencilerimize dağıtıyoruz. Çocuklarımızın hayata daha sağlam basmaları için tercihimizi ayakkabıdan yana yapıyoruz. Amacımız öğrencilerimize biraz olsun destek olabilmek. Bu tür sosyal sorumluluk projelerinin okullarla, STK’larla, öğretmen ve velilerle artırılarak devam ettirilmesi gerektiğine inanıyoruz. Öğrencilerimizden teşekkür beklemiyoruz. Vatana, millete hayırlı birer evlat olmaları, bizim için en büyük teşekkür“ diye konuştu.

İhtiyaç sahibi öğrencilerin daha önceden ayakkabı numaralarının belirlendiğini kaydeden Fatih Durdaş, “ayakkabı paketlerinin üzerine isimler önceden yazıldı. Ayrıca öğrencileri zor durumda bırakmamak adına ayakkabılar sınıflarda değil, okul müdürlerinin tek tek odalarına çağrılarak teslim edilecek” dedi.

 
Okunma Sayısı: 1568
resim