• Kumluca http://www.booked.net/
    +16°C

Haber


16

 

 

Kumluca Ticaret Borsası Başkanımız Fatih Durdaş ve Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Murat Hüdavendigar Günay, sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

 

Kumluca İlçe Sağlık Müdürü Dr. İsmail Arıcı’yı ziyaret eden KUTSO Başkanı Murat Hüdavendigar Günay ve KUTBO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Durdaş, Covid-19 ile mücadelede hayatlarını ortaya koyarak büyük mücadele veren sağlık çalışanlarına minnettar olduklarını belirttiler. Heyet, Müdür Dr. İsmail Arıcı, İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli ve 2. Nolu Aile Sağlığı Merkezi sağlık çalışanlarına teşekkür ederek çiçek taktim etti. Kumluca, Finike, ve Kaş ilçelerinde hizmet veren 1100 sağlık çalışanının çiçekleri de kendilerine iletilmek üzere ilçe sağlık müdürlüklerine teslim edildi. 

 

Sağlık çalışanlarına teşekkür etmek için Antalya Oda ve Borsaları tarafından ortaklaşa organizasyon yapıldı. Bu hafta Antalya genelinde Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, Antalya Ticaret Borsası, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası, Kumluca Ticaret Borsası, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi tarafından sağlık çalışanlarına çiçek takdim edilerek teşekkür edilecek.

 

 

 

Okunma Sayısı: 894
resim