• Kumluca http://www.booked.net/
    +16°C

Haber


07

 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Halkbank arasında imzalanan “Paraf Ticari Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansman Anlaşması” çerçevesinde Kumluca Ticaret Borsası ile Halkbank Kumluca Şube Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

 

Protokol imza Törenine Kumluca Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Durdaş ve Halkbank Kumluca Şube Müdürü Önder Kılıç katıldı. Protokol, Satıcıya tahsilat güvencesi, Alıcıya da 18 aya kadar vade ile ödeme imkanı sunuyor.

 

İmzalanan protokolden sonra konuşan Başkan Fatih Durdaş, “TOBB ve Halkbank arasında imzalanan Tedarik zinciri finansman projesi kapsamında, bizde Halkank Kumluca Şubesi ile protokolümüzü imzaladık. Bu yapılan protokol neticesinde Alıcı ile satıcı ticari ilişkisi güvence altına almış oldu. Satıcı Halkbank garantisiyle tahsilat kaygısı yaşamayacak, Alıcı da ödemesini belirli vadelerle kolayca ödeyecebilecek duruma gelmiş olacak.  Bu çalışmada emeği geçen Başta Birlik Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na ve Halkbank Yetkililerine teşekkür ediyorum. Üyelerimize hayırlı uğurlu olsun.”  dedi.

 

Protokol ile ilgili bilgi almak isteyen Üyelerimiz Halkbank şubelerinden detaylı bilgi alabilirler.

 

 

 

Okunma Sayısı: 1090
resim