• Kumluca http://www.booked.net/
    +16°C

Haber


19

Kumluca Ticaret Borsası İhtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere Kumluca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 75 Adet Klavyeli Tablet teslim etti.

                   

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde başlatılan “TOBB Küçük Parmaklar” kampanyası kapsamında 55 adeti Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, 20 adeti  Kumluca Ticaret Borsası tarafından finanse edilen toplam 75 adet Klavyeli tablet, Kumluca Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Durdaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Köksal tarafından Kumluca İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Aktaş’a  teslim edildi.

Teslim töreninde konuşan Fatih Durdaş, “ Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 Virüsünden dolayı en çok etkilenenlerin başında  öğrencilerimiz geliyor. Devletimizin sunduğu şartlarda öğrencilerimiz şuan  “uzaktan eğitim sistemi (Online Eğitim) “ şeklinde eğitimlerine devam etmekteler. Bizde bu eğitime imkansızlıklardan dolayı katılamayan öğrencilerimizin sayısını bir nebze azaltmak adına katkıda bulunmak istedik. Buradan kampanyayı başlatan Birlik Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na ve katılım gösteren Oda ve Borsalarımıza teşekkür eder, tabletlerin öğrencilerimize ve Eğitim camiamıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi.

 

Okunma Sayısı: 791
resim