• Kumluca http://www.booked.net/
    +16°C

Haber


21
Kumluca Oda ve STK başkanları, Kumluca Devlet Hastanesi yeni hizmet binasını ziyaret etti. Başhekim Uzm. Dr. Fatih Aladağ ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayhan Şahin eşliğinde gerçekleşen ziyarette, başkanlardan oluşan heyet Başhekim Uzm. Dr. Fatih Aladağ’dan bilgi aldı.

Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Durdaş, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fahri Özen, Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökçe, Kumluca Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Selçuk Çınar, Kumluca Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Bayram İğneli, Kumluca Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Şaban Eren ve Kumluca Sanayi Sitesi Başkanı Durmuş Tomaç yeni hastane binasını birlikte ziyaret etti.

Kumluca’da vatandaş odaklı yapılan hizmet ve etkinliklere Oda ve STK başkanları olarak beraber katılım sağladıklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanımız Fatih Durdaş, “Kumluca Devlet Hastanemizin yeni hizmet binasını başkanlarımızla beraber görelim istedik. Hastanemizin Başhekimi Uzm. Dr. Fatih Aladağ ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayhan Şahin yeni bina hakkında sağ olsunlar bizleri bilgilendirdiler. Oda ve STK başkanları olarak hastanemizin ihtiyaçları konusunda bizlere düşen, yapılması gereken hususlarda desteklerimizi ifade ettik. İlçemize yakışır bir hastane oldu. Devletimizin nezdinde hastanemizin yapımında emeği geçen ve ilgilenen, Kumluca’mızın gelişmesinde elini taşın altına koyan herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Başhekim Uzm. Dr. Fatih Aladağ’da yeni hizmet binasının 23 bin 105 metrekare kapalı alana sahip olduğunu, yeni binada hasta kabulüne başladıklarını söyledi.

Gelişmiş teknolojilerle donatılan yeni bina ile Kumluca Devlet Hastanesi’nin C grubundan B grubu statüsüne kavuştuğunu, mevcut hastaneye ek olarak 6 ameliyathane, 17 yoğun bakım yatağı, 16 müşahede yatağı ve 50 servis yatağı bulunduğunu belirten Başhekim Aladağ, “Hastanemiz modern, nitelikli hasta odaları ve toplamda 150 yatak kapasiteyle vatandaşlarımıza hizmet vermektedir” dedi.

Kumluca Oda ve STK başkanlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başhekim Aladağ, Kumluca’nın ve batı Antalya’nın gelişmesine öncülük eden, vatandaşa hizmet için atılan her adımda Sivil Toplum Kuruluşlarını yanlarında görmekten onur duyduklarını ifade etti.








Okunma Sayısı: 208
resim