• Kumluca http://www.booked.net/
    +16°C

Haber


28
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 154 ilçeye 154 okul projesi kapsamında Kumluca ‘da yer teslimi yapılan 12 derslikli anaokulunun inşaatına başlandı.

Kumluca Kaymakamı Tekin Erdemir, Kumluca İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir, Kumluca Ticaret Borsası Başkanımız Fatih Durdaş ve Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fahri Özen ile birlikte Kumluca Bağlık Mahallesinde yüklenici firma tarafından yapımına başlanan anaokulu inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Kumluca Ticaret Borsası Başkanımız Fatih Durdaş, “Kumluca Ticaret Borsamızın girişimleri ve öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin finansmanıyla Kumluca’mıza 12 derslikli modern bir anaokulu kazandırıyoruz. TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’nun desteğiyle Kumluca eğitim-öğretimine önemli bir yatırımın yapılmasından dolayı mutluyuz. Çocuklarımızın başarılı bireyler olarak yetişmesini önemsiyoruz. TOBB Anaokulu projemizin hafriyat ve temel atma aşamasından proje teslimatına kadar tüm süreci takip edecek, eğitim-öğretim girişimlerine yönelik duyarlı duruşumuzu sürdüreceğiz” dedi.

Kumluca Kaymakamı Tekin Erdemir, ilçede yapılacak TOBB Anaokulunun 2023 yılı içinde ihalesi ve yer tesliminin yapılmasının ardından yüklenici firmanın temel atma seviyesinde işi başlattığını söyledi. Okul projesinin 300 iş gününde tamamlanacağını belirten Erdemir, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne, girişimleri ve öncülükleri dolayısıyla Kumluca Ticaret Borsamıza ve destekleri için Kumluca Ticaret ve Sanayi Odamıza teşekkür ediyorum. İnşaat çalışmaları İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün takibinde devam etmektedir. İlçemize, halkımıza ve çocuklarımıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.


Okunma Sayısı: 292
resim