• Kumluca http://www.booked.net/
    +16°C

Haber


24
Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı (BAGEV) Genel Kurulu, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda yapıldı. Genel Kurul Toplantısında Borsamızı Yönetim Kurulu Üyemiz Süleyman Köksal temsil etti.

BAGEV Genel Kurulu’na, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Sarı, Akdeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Süreyya İşeri, Antalya Deniz Ticaret Odası Başkanı Ahmet Çetin, Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Halil Bülbül, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin Güngör, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Onur Yalçınkaya, Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Kurucu, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Önder Sayın, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Özen, Kumluca Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Köksal, Antalya Bilim Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Ceritli, Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Cengiz katıldı.

Genel Kurulda Vakfın yönetim kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi, denetim kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi gerçekleşti. BAGEV yönetimine ATSO, BUTSO, ATB, KUTSO, DTO, ITB ve MATSO seçildi.


Okunma Sayısı: 129
resim