• Kumluca http://www.booked.net/
    +16°C

Haber


25
Borsamıza, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında Akreditasyon Sistemi Geliştirme ziyareti gerçekleşti.

23-24 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleşen ziyarette borsa faaliyetleri ve kalite dokümantasyon sistemi bağımsız denetleme kuruluşu olan Türk Loydu Denetçisi Kerim Dişbudak tarafından incelendi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Fatih Durdaş, Genel Sekreter Eşref Aydın, Akreditasyon Sorumlusu Meltem Tekdemir ve Akreditasyon Sorumlusu Yardımcısı İbrahim Karateke’nin de hazır bulunduğu açılış toplantısının ardından KUTBO birimlerinin akreditasyon standartlarına uygunluğu gözden geçirildi.

Geliştirme Ziyareti ile ilgili değerlendirme yapan Yönetim Kurulu Başkanımız Fatih Durdaş, ziyaretin 2024 yılı içinde gerçekleştirilmesi planlanan Denetleme Ziyareti öncesinde gelişime açık olan konularda geri bildirimlerin alınması amacıyla düzenlendiğini belirtti. Durdaş, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin uygulamış olduğu Akreditasyon Sistemi uygulanabilir, kapsamlı ve üye odaklı bir çalışma sistemi olarak geliştirilmiştir. 2015 yılından bu yana Akredite yani beş yıldızlı Borsa unvanını sahibiz. Bu statüyü sürdürebilmek ve hizmet standartlarımızı yükseltebilmek için akreditasyon standartlarına göre hareket etmeye devam edeceğiz” dedi.

Okunma Sayısı: 124
resim